ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

21 ιστορίες για σενάριο βίντεο από τη #χελωνοπρόκληση3!

Ο κορωνοϊός μας έδωσε την αφορμή! Ίσως θυμάστε ότι μόλις κλειστήκαμε όλοι μέσα τον Δεκέμβριο του 2020 και το Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών έμεινε χωρίς κανέναν επισκέπτη, ο ΑΡΧΕΛΩΝ κάλεσε μικρούς και μεγάλους να μας στείλουν ιστορίες με περιπέτειες στο Κέντρο Διάσωσης. Ο τίτλος της #χελωνοπρόκλησης3 ήταν «Φτιάξτε μας μια ιστορία που μπορεί να γίνει σενάριο βίντεο».

21 ιστορίες για σενάριο βίντεο από τη  #χελωνοπρόκληση3!

Λάβαμε 21 ιστορίες! Τέσσερις ιστορίες μας ήρθαν από το σχολείο Shakespeare High της Βρετανίας και ευχαριστούμε θερμά την δασκάλα των παιδιών και εθελόντρια του ΑΡΧΕΛΩΝ Lauren Mayes. Τρείς ιστορίες έφτασαν ανεξάρτητες από τους φίλους μας Λύσανδρο, Μελίνα και Χριστίνα, και δεκατέσσερις ιστορίες έφτασαν από μαθητές στο 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης με τη συνεργασία της φιλόλογου κας Παναγιώτας Σουρίδη.

Μία μικρή ομάδα από μέλη και εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ ανέλαβε να τις αξιολογήσει και να επιλέξει την πιο διασκεδαστική και ταυτόχρονα κατάλληλη για σενάριο βίντεο. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να επιλέξουμε μία γιατί μας άρεσαν όλες. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα ηλεκτρονικό τεύχος με τίτλο «Περιπέτεια στο Κέντρο Διάσωσης», στο οποίο μπορείτε κι εσείς να διαβάσετε σε σύνοψη την κεντρική ιδέα και δράση κάθε μιας, μαζί με τα σχόλια εκ μέρους του ΑΡΧΕΛΩΝ. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις ιστορίες όσο κι εμείς!

Μείνετε κοντά μας - σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη #χελωνοπρόκληση 4!

Δείτε την αναγγελία της #χελωνοπρόκλησης 3 τον Δεκέμβριο του 2020

Κατεβάστε το τεύχος «Περιπέτεια στο Κέντρο Διάσωσης» (pdf) εδώ.

 

Navigation

Social Media