Ειδικές κατηγορίες εθελοντών

Γίνε εθελοντής

Κατηγορίες εθελοντών

Υπεύθυνοι πεδίου

Οι Υπεύθυνοι Πεδίου καθοδηγούν τις ομάδες και διασφαλίζουν την κατάλληλη εφαρμογή των δράσεων συλλογής στοιχείων για τις θαλάσσιες χελώνες (Υπεύθυνος Παρακολούθησης), ευαισθητοποίησης του κοινού (Υπεύθυνος Ευαισθητοποίησης) και της καλής κατάστασης των Ερευνητικών Σταθμών του ΑΡΧΕΛΩΝ (Υπεύθυνος Kατασκήνωσης και Eθελοντών).

Βοηθοί περίθαλψης

Οι Βοηθοί περίθαλψης είναι εθελοντές που συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις διάσωσης και περίθαλψης των τραυματισμένων ή άρρωστων θαλάσσιων χελωνών, διαμορφώνουν το εβδομαδιαίο και καθημερινό πρόγραμμα των εθελοντών στο Κέντρο Διάσωσης και επιβλέπουν την εφαρμογή του.

The informational kiosk in Rethymno with ARCHELON volunteers

Εθελοντές part-time

Τα προγράμματα του ΑΡΧΕΛΩΝ υποστηρίζονται από ομάδα αφοσιωμένων part-time εθελοντών που είναι κάτοικοι των κοντινών περιοχών του κάθε προγράμματος. Οι δυνατότητες εθελοντικής ενασχόλησής τους περιλαμβάνουν τα εξής καθήκοντα ανάλογα με το πρόγραμμα.

Eλληνόφωνοι

Η συμμετοχή ελληνόφωνων στα προγράμματα του ΑΡΧΕΛΩΝ διασφαλίζει ότι η επικοινωνία μέσω των ενημερωτικών σταθμών καθώς και ένας αριθμός παρουσιάσεων σε σχολεία και συμμετοχών σε τοπικές εκδηλώσεις θα γίνονται στα Ελληνικά.

Πολύ πιθανό να σε ενδιαφέρουν επίσης

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας!
Μάθε για τις τελευταίες δράσεις μας και ενημερώσου για τα προγράμματά μας και πως μπορείς εσύ να βοηθήσεις τις θαλάσσιες χελώνες!