ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

Υλικό ενίσχυσης

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις δράσεις διάσωσης και προστασίας των θαλάσσιων χελωνών στη Μεσόγειο, διαλέγοντας δώρα από τα παρακάτω. Όλα τα έσοδα διατίθενται στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Xελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ και τα προγράμματα καταγραφής και προστασίας στις παραλίες ωοτοκίας.

Με μεγάλη φροντίδα, διαλέξαμε ιδιαίτερα δώρα για όσους θέλουν να μας ενισχύσουν οικονομικά και όλα είναι φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και σχεδιασμένα αποκλειστικά για τον ΑΡΧΕΛΩΝ!!!

Τα δώρα μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Μπορείτε να τα αποκτήσετε με τους παρακάτω τρόπους.

Α. Με παραγγελία και πληρωμή μέσω του e-shop και παράδοση στη διεύθυνσή σας μέσω συστημένης επιστολής ή πακέτου, ταχυδρομικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραδοθούν σε άλλο πρόσωπο, πληροφορείστε μας το όνομα και τη διεύθυνσή του, στο πεδίο Σχόλια της φόρμας παραγγελίας

Β. Με παραγγελία και πληρωμή μέσω του e-shop και παραλαβή από το Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ (3η Μαρίνα Γλυφάδας, Σταθμός τραμ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, τηλ. 210 8982600). Παρακαλούμε πληροφορήστε μας για την επιλογή αυτή στο πεδίο Σχόλια της φόρμας παραγγελίας και συνεννοηθείτε με το προσωπικό μας για την ημέρα και ώρα παραλαβής τους.

Γ. Με επίσκεψή σας και απευθείας αγορά από το Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ (3η Μαρίνα Γλυφάδας, Σταθμός τραμ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, τηλ. 210 8982600). Στο μικρό μαγαζάκι του Κέντρου Διάσωσης θα βρείτε συνήθως και υλικό που είναι σε προσφορά. Συνεννοηθείτε με το προσωπικό μας για τις ώρες λειτουργίας.

Σημειώστε ότι στο e-shop γίνονται δεκτές οι κυριότερες πιστωτικές κάρτες με ασφάλεια. Πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές και για αγορές στο Κέντρο Διάσωσης.

Το ποσό των 3 € προστίθεται αυτόματα σε όλες της παραγγελίες από το e-shop για τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής, εκτός από την αγορά των e-καρτών.

Το δώρο σας θα φθάσει στο ταχυδρομείο και θα σταλεί με συστημένη επιστολή ή πακέτο μέσα σε 5 μέρες από την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο support@archelon.gr το συντομότερο δυνατό.

Ηλεκτρονικά δώρα, όπως οι e-κάρτες θα σας σταλούν με e-mail μέσα σε 3 μέρες από την παραγγελία σας.

Σημειώστε ότι δεν θα είμαστε σε θέση να ταχυδρομήσουμε δώρα μετά την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του 2021. Θα στέλνουμε όμως το σετ με 5 e-κάρτες σε όλη τη διάρκεια των εορτών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Navigation

Social Media