ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

Υλικό ενίσχυσης

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις δράσεις διάσωσης και προστασίας των θαλάσσιων χελωνών στη Μεσόγειο, διαλέγοντας δώρα από τα παρακάτω. Όλα τα έσοδα διατίθενται στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Xελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ και τα προγράμματα καταγραφής και προστασίας στις παραλίες ωοτοκίας.

Με μεγάλη φροντίδα, διαλέξαμε ιδιαίτερα δώρα για όλες τις ηλικίες. Όλα είναι φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για τον ΑΡΧΕΛΩΝ!!!

Το e-shop δέχεται παραγγελίες και πληρωμές online. Γίνονται δεκτές οι κυριότερες πιστωτικές κάρτες με ασφάλεια. Τα δώρα σας θα φθάσουν με ταχυμεταφορά στη διεύθυνσή σας.  Αν επιθυμείτε να παραδοθούν σε άλλο πρόσωπο, πληροφορείστε μας το όνομα και τη διεύθυνσή του στη φόρμα παραγγελίας. Το κόστος αποστολής θα συνυπολογιστεί αυτόματα με βάση τη διεύθυνση αποστολής.  

Εναλλακτικά επισκεφθείτε το Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ (3η Μαρίνα Γλυφάδας, Σταθμός τραμ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, τηλ. 210 8982600). Στο μικρό μαγαζάκι του Κέντρου Διάσωσης θα βρείτε συνήθως και υλικό που είναι σε προσφορά. Πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές για αγορές στο Κέντρο Διάσωσης. Συνεννοηθείτε με το προσωπικό μας για τις ώρες λειτουργίας.

Το δώρο σας θα φθάσει στο ταχυδρομείο και θα σταλεί με συστημένη επιστολή ή πακέτο μέσα σε 5 μέρες από την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο support@archelon.gr το συντομότερο δυνατό.

Ηλεκτρονικά δώρα, όπως οι e-κάρτες θα σας σταλούν με e-mail μέσα σε 3 μέρες από την παραγγελία σας.

Σημειώστε ότι δεν θα είμαστε σε θέση να ταχυδρομήσουμε δώρα μετά την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του 2022. Θα στέλνουμε όμως το σετ με 5 e-κάρτες σε όλη τη διάρκεια των εορτών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Navigation

Social Media