ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

Υλικό ενίσχυσης

Η οικονομική στήριξη του Συλλόγου «ΑΡΧΕΛΩΝ» από δωρεές φίλων του περιβάλλοντος είναι ένας από τους κύριους και σημαντικότερους πόρους χρηματοδότησης των προγραμμάτων προστασίας της Caretta caretta στις παραλίες ωοτοκίας της στην Ελλάδα.

Με μεγάλη φροντίδα, διαλέξαμε ιδιαίτερα δωράκια για όσους θέλουν να μας ενισχύσουν οικονομικά. Έτσι κάθε χρηματική δωρεά, έχει το αντίστοιχο αναμνηστικό δώρο, ανάλογο του ποσού, φτιαγμένο από «οικολογικά» υλικά και σχεδιασμένο αποκλειστικά για τον ΑΡΧΕΛΩΝ!!!

Παράλληλα με την εργασία στο πεδίο, βασικός μας στόχος είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και αγωγή και γι΄ αυτό, τα δωράκια μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και αποτελούν το καλύτερο «αναμνηστικό» για να μας υπενθυμίζει πόσο πρέπει να προσέχουμε τις θάλασσές μας και τη ζωή μέσα και έξω από αυτές.

Τα αναμνηστικά μας διατίθενται:

  • από το site μας,
  • από τα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας (Σολωμού 57, 1ος ορ. Ομόνοια τηλ. 2105231342)
  • και από το Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών (3η Μαρίνα Γλυφάδας, στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο»,
    τηλ. 2108982600).

Η ενίσχυση του έργου μας μπορεί να γίνει με τους κάτωθι τρόπους:

  • κατάθεση στον λογαριασμό του ΑΡΧΕΛΩΝ στην ALPHA BANK
  • την πιστωτική σας κάρτα
  • αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ.

Με το που θα λάβουμε την παραγγελία σας μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας θα σας στείλουμε το υλικό ταχυδρομικά χωρίς περαιτέρω κόστος.
Σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 210 - 5231342.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Navigation

Social Media