ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Πως να υποστηρίξεις τον ΑΡΧΕΛΩΝ

ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ:

Μια υιοθεσία μέσω του ΑΡΧΕΛΩΝ είναι μια πράξη συμβολική αλλά και μοναδική . Συμβολίζει το δέσιμο μας με μια χελώνα, με ένα χελωνάκι ή με μια φωλιά.

  • Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα χελωνάκι. Δώστε του όνομα κι εμείς θα σας ενημερώσουμε για την πορεία της ζωής του.
  • Υιοθετήστε μια τραυματισμένη χελώνα και καλύψτε τα έξοδα νοσηλείας της για ένα μήνα.
  • Υιοθετήστε μια μητέρα χελώνα και μάθετε πόσες φορές την έχουμε καταγράψει σε παραλία αναπαραγωγής.
  • Υιοθετείστε μία φωλιά σε παραλία ωοτοκίας και μάθετε έτσι πού και πότε ακριβώς δημιουργήθηκε, πόσα αυγά είχε και πόσα χελωνάκια εκκολάφθηκαν από αυτήν, συμβάλλοντας έτσι στις προσπάθειες προστασίας τους.

Με κάθε υιοθεσία, θα λάβετε το ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει: ένα λούτρινο χελωνάκι, αφίσα, αυτοκόλλητο, πληροφοριακό έντυπο, καθώς και το πιστοποιητικό υιοθεσίας με το όνομα που επιθυμείτε να δώσετε στη χελώνα σας. Θα λαμβάνετε επίσης ηλεκτρονικά κάθε τέσσερις μήνες το ενημερωτικό δελτίο «ΑΡΧΕΛΩΝ ο Ισχυρός».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υιοθεσίες επικοινωνήστε στο τηλ. 210 5231 342, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@archelon.gr ή συμπληρώστε την φόρμα υιοθεσίας.

Φόρμα υιοθεσίας

 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ

Σε όλη τη διάρκεια της πορείας του ΑΡΧΕΛΩΝ, η ευαισθησία και η οικονομική ενίσχυση από διάφορους οργανισμούς, φορείς, και επιχειρήσεις στάθηκε πολύτιμη για την επίτευξη των στόχων του.

Στις δράσεις προστασίας, στα προγράμματα παραλίας και στο Κέντρο Διάσωσης, χρησιμοποιείται εξοπλισμός, που πρέπει να ανανεώνεται τακτικά λόγω φθοράς από την αρμύρα και την εντατική χρήση.

Η δωρεά σε χρήμα ή σε εξοπλισμό θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε τις προγραμματισμένες δράσεις και να αναλάβουμε νέες για την αποτελεσματικότερη προστασία των θαλάσσιων χελωνών, των βιοτόπων τους και γενικότερα της φυσικής μας κληρονομιάς.

Αν θέλετε να γίνετε υποστηρικτής του ΑΡΧΕΛΩΝ επικοινωνήστε στο τηλ. (+30)  210 5231 342 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@archelon.gr

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ, αναγνωρίζοντας τη συμβολή όλων όσων υποστηρίζουν το έργο του, έχει ορίσει ένα σύστημα αμοιβαίων παροχών με στόχο την προβολή και ανάδειξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης στον τομέα του Περιβάλλοντος. Επίσης διατηρεί ενεργούς τους υποστηρικτές του μέσω δράσεων και εκδηλώσεων που μπορούν να οργανωθούν με τη συνεργασία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τους χορηγούς μας εδώ.

 

ΔΩΡΕΕΣ

Στις δράσεις προστασίας, στα προγράμματα παραλίας και στο Κέντρο Διάσωσης, χρησιμοποιείται εξοπλισμός, που πρέπει να ανανεώνεται τακτικά λόγω φθοράς από την αρμύρα και την εντατική χρήση. Οι δωρεές σας είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικές για την παροχή τροφής και φαρμακευτικής αγωγής στις τραυματισμένες ή άρρωστες χελώνες που βρίσκονται στο Κέντρο Διάσωσης.

Φόρμα δωρεάς

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ:

Από το 1983 εκατοντάδες εθελοντές απ’ όλο τον κόσμο, με κίνητρο την αγάπη και τον σεβασμό για το περιβάλλον, συμμετέχουν στα προγράμματα έρευνας και προστασίας του ΑΡΧΕΛΩΝ, σε Ζάκυνθο, Πελοπόνησσο, Κρήτη και στο Κέντρο Διάσωσης στη Γλυφάδα Αττικής.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

 

ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ / Εshop

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μοναδικά είδη για μικρούς και μεγάλους, φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και σχεδιασμένα αποκλειστικά για τον ΑΡΧΕΛΩΝ. Επισκεφτείτε το eshop μας εδώ

 

Navigation

Social Media