ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

ΤΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΩΡΑ

Οι φετινές γιορτές θα μείνουν αξέχαστες για πολλούς λόγους. Ας προσθέσουμε τουλάχιστον έναν ακόμη, που θα μας γεμίζει χαρά κάθε φορά που θα τον σκεφτόμαστε: μια υιοθεσία στον ΑΡΧΕΛΩΝ. Ένα πρωτότυπο δώρο με ιδιαίτερη αξία και ισχυρό συμβολισμό.

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου όλοι αναθεωρούμε, αναπροσαρμοζόμαστε και ξεχωρίζουμε τι είναι σημαντικό στη ζωή μας. Τι σημαίνει για μας ότι βρέθηκαν κατά μέσο όρο 11 κομμάτια πλαστικού στο πεπτικό σύστημα των περισσότερων θαλάσσιων χελωνών στις Ελληνικές θάλασσες; Είναι φυσιολογικό ότι καταγράφονται γύρω στις 600 εκθαλασσώσεις νεκρών χελωνών κάθε χρόνο; Γιατί οι περισσότερες χελώνες που φθάνουν στο Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ έχουν καταπιεί αγκίστρια και πετονιές ή είναι τραυματισμένες σκόπιμα από ανθρώπους; Σημαίνει κάτι η προστασία της αναπαραγωγής ενός προστατευόμενου είδους σε παραλίες χωρίς σκουπίδια, μπάζα, φωταγώγηση και τροχοφόρα; Υπάρχει πραγματική αξία στην επιστημονική γνώση, στην πρόοδο της έρευνας και στην περιβαλλοντική αγωγή των παιδιών και των νέων;

Ας δείξουμε ότι έχουμε πάρει το μήνυμα, υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ.

Τι καλύτερο δώρο υπάρχει από το να αρχίσουμε την νέα χρονιά παρέα με ένα χελωνάκι που μόλις ξεκινά την περιπέτεια της ζωής του και θα πάρει το όνομα που εμείς θα του δώσουμε! Υπάρχουν επίσης και οι επιλογές της υιοθεσίας μιας «μητέρας» χελώνας – μιας ενήλικης θηλυκής που έχει μαρκαριστεί και επιστρέφει για ωοτοκία τακτικά -, μιας φωλιάς με πολλά χελωνάκια που προστατέψαμε την παραλία και η ακόμη πιο συγκινητική υιοθεσία μιας τραυματισμένης χελώνας που θα δεχτεί θεραπεία και φροντίδα στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ.

Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, μαζί με το κουράγιο, τη δύναμη και την αισιοδοξία που μας χρειάζεται, ας δείξουμε την αποφασιστικότητα να στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φύση και το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να επιβιώσουμε όλοι μας.

Για να κάνετε μία υιοθεσία, μπείτε στην ιστοσελίδα μας, επιλέξτε το είδος της υιοθεσίας στο καλάθι σας και προχωρήστε στην πληρωμή με την πιστωτική κάρτα σας ή μέσω PAYPAL. Σε λίγες μέρες θα λάβετε ηλεκτρονικά το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό σας μαζί με πληροφορίες και δώρα έκπληξη!

Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν στις δράσεις διάσωσης, περίθαλψης και προστασίας των θαλάσσιων χελωνών στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.

ΤΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΩΡΑ

Navigation

Social Media