ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του TESOL

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του TESOL

Mε μεγάλη μας χαρά παραβρεθήκαμε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το TESOL στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013. Με τη συνεργασία της Γεωργίας Κολέτου –Τσιλίκη, υπεύθ. Του προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής και της εθελόντριάς μας και μέλος του TESOL, Jane Mantarakis, παρουσιάστηκε μια ανασκόπηση στο έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ.

Σεμινάριο εκπαιδευτικών, 3 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάριο εκπαιδευτικών, 3 Νοεμβρίου 2013

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ(CASE STUDIES) .
Στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναδειχθούν οι εναλλακτικοί- δημιουργικοί τρόποι προσέγγισης στα περιβαλλοντικά ζητήματα αλλά και να ανταλλάξουμε τις εκπαιδευτικές μας εμπειρίες. Η παρουσίαση εφαρμογών στην τάξη ή στο πεδίο αποτέλεσε την καλύτερη μέθοδο για να μας εισάγουν οι εκπαιδευτικοί στην μέθοδό τους και να γίνει πιο εύκολα αντιληπτό από το κοινό με πιο τρόπο μπορεί να επιτευχθεί η προσέγγιση στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

«η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει», μαζί και ο ΑΡΧΕΛΩΝ

«η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει», μαζί και ο ΑΡΧΕΛΩΝ

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχει στο πρόγραμμα «η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει», που υλοποιεί η ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την υποστήριξη του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στην Σκιάθο, Σκόπελο, Σέριφο, Σίκινο, Κάσο, Κάρπαθο και Καστελόριζο.

Υποστήριξε τους Μαραθωνοδρόμους του ΑΡΧΕΛΩΝ

Υποστήριξε τους Μαραθωνοδρόμους του ΑΡΧΕΛΩΝ

Ο Διονύσης και η Χριστίνα θα τρέξουν στον 31ο κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν 2.800 ευρω για την επισκευή του συστήματος παροχής θαλασσινού νερού στις δεξαμενές περίθαλψης του Κέντρου Διάσωσης θαλασσίων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ
Ενισχύστε την προσπάθειά τους και βοηθείστε την περίθαλψη των απειλούμενων θαλάσσιων χελωνών!

...οι 5 καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου!

...οι 5 καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου!

…συνάντησα τους πιο καταπληκτικούς και δημιουργικούς ανθρώπους που ξέρουν να σε εμπνέουν, έκανα παντοτινούς φίλους και έμεινα με τόσο ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στο νου μου. Δεν είναι δύσκολο να πω πως αυτές οι 5 εβδομάδες στον ΑΡΧΕΛΩΝ ήταν οι καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου και μου προσέφεραν μια καταπληκτική εμπειρία. Θα μείνω για πάντα ένα παιδί του ΑΡΧΕΛΩΝ και του χρόνου, θα επιστρέψω οπωσδήποτε.

Navigation

Social Media