ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018!

Τα Street Relays Gr, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018!

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018!Ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους αγώνες ως ο μοναδικός που τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων διατίθενται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων, ενώ η φιλοσοφία να διεξάγονται σε κεντρικά σημεία και σε κυκλικές διαδρομές, δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία εορταστικής-ψυχαγωγικής ατμόσφαιρας υπό τη συνοδεία της μουσικής.

Για άλλη μια χρονιά δε θα μπορούσε να λείψει ο ΑΡΧΕΛΩΝ, όπου μαζί με τους εθελοντές του συμμετείχε στα αγωνίσματα του "Βίκος Street Relays 2018" στην παραλία της Γλυφάδας το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018.

Με τους: Διονύση Αρβανιτάκη, Σεβαστή Καποτά, Γεώργιο Κόλια και Γεώργιο Βαλαή στο αγώνισμα 4Χ2500μ τερματίσαμε με χρόνο 0:43:48 στη 14η θέση, ενώ με τους Φώτη Λαμπρόπουλο, Πάνο Διαμάντη, Νίκο Τζώρτζη και Lisa Combillet στο ίδιο αγώνισμα, τερματίσαμε με χρόνο 0:56:29 στη 31η θέση, από τις 45 συμμετέχουσες ομάδες.

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018!Στο αγώνισμα 2Χ5000μ, με τους Pocjele Florijin και Surmont Jarne τερματίσαμε με χρόνο 0:40:46 στην 8η θέση από τους 30 συμμετέχοντες.

Μπράβο στα παιδιά του ΑΡΧΕΛΩΝ που μας εκπροσωπούν πάντα επάξια, με θετική ενέργεια και δυναμικότητα σε αυτές τις αξιόλογες δράσεις!


Έλλη Ταραμπέ


 

Navigation

Social Media