ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

Η Ομάδα των part time εθελοντών εν δράση!

Η ομάδα συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις καθώς και διοργανώνει δικές της. Πιο κάτω θα βρείτε κάποιες από αυτές για τον Δεκέμβριο που μας πέρασε.

 

Δημιουργία των χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο Κέντρο Διάσωσης

Η Ιωάννα Γκελέκα μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της.

Είναι ωραίο να δημιουργείς, ειδικά όταν πρόκειται για καλό σκοπό. Μου αρέσει που περνάω χρόνο στο Κέντρο Διάσωσης. Σχεδόν ένα χρόνο τώρα βοηθάω ως εθελόντρια , μαθαίνω για τις χελώνες και γνωρίζω ανθρώπους από όλο τον κόσμο! Είναι τόσο ευχάριστο να προσφέρεις και να δημιουργείς! Βάλαμε λίγη φαντασία και επηρεασμένοι από το θαλάσσιο κόσμο νομίζω ότι φτιάξαμε πολύ ωραία δωράκια. Ελπίζω να αρέσουν στους επισκέπτες γιατί είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη!

Η Ομάδα των part time εθελοντών εν δράση!

 

Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο event του Tesol Greece

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου βρεθήκαμε οι εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ στο Βρετανικό Συμβούλιο με αφορμή το χριστουγεννιάτικο event του Tesol Greece, όπου είχαμε ένα info –table. Ενημερώσαμε τους επισκέπτες για τη δράση του Κέντρου Διάσωσης, για τη βοήθεια που προσφέρουμε σαν εθελοντές και με ποιους τρόπους μπορούν να ενισχύσουν το έργο μας. Αρωγοί στην προσπάθεια μας ήταν τα ενημερωτικά φυλλάδια του συλλόγου και το οπτικό υλικό που είχαμε στην διάθεση μας. Η εμπειρία του να είσαι εθελοντής του ΑΡΧΕΛΩΝ είναι ξεχωριστή, γιατί συμβάλεις ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και δίνεις ένα καλό παράδειγμα ώστε να ασχοληθεί οποιοσδήποτε με αυτό.

Θωμαής Καζάκου

Η Ομάδα των part time εθελοντών εν δράση!

 

Γιορτινή βόλτα στη Κηφισιά

Στις 30 Δεκεμβρίου το βράδυ βρεθήκαμε μία μικρή ομάδα από εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ στην Κηφισιά απ’ όπου ξεκινήσαμε μία όμορφη βόλτα στα γραφικά δρομάκια, τα όμορφα στολισμένα καταστήματα και τα ατμοσφαιρικά καφενεδάκια που η πόλη διαθέτει αρκετά από αυτά.

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως με μεγάλη προθυμία και χαρά οι φίλοι μου ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόσκληση και παρ’ όλο που κάποιοι από αυτούς είχαν έρθει κατευθείαν από την εργασία τους αρκετά κουρασμένοι έδωσαν το παρόν και όλοι μαζί διασκεδάσαμε και περάσαμε ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο Σαββατόβραδο.

Παρόλο που στο έργο του Εθελοντισμού συμμετέχω μερικούς μήνες μόνο, αισθάνομαι πραγματικά την οικογένεια του ΑΡΧΕΛΩΝ πολύ κοντά μου, θαυμάζω απεριόριστα το έργο τους και προσπαθώ και εγώ με τη σειρά μου με τα λίγα που προσφέρω να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Η συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια με βελτιώνει σαν άτομο και προσπαθώ να μεταδίδω το πάθος μου και τη χαρά μου και σε άλλους ανθρώπους γύρω μου γιατί πιστεύω ότι βρίσκομαι εκεί που πραγματικά αξίζει να είμαι!

Ιουλία Γουτσαγεωργίου

Η Ομάδα των part time εθελοντών εν δράση!

 

Navigation

Social Media