ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

O ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχει ενεργά στο Street Relays 2017

Ομαδικότητα – Άθληση – Υγεία – Ευχή

Τα Street Relays Gr, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

O ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχει ενεργά στο Street Relays 2017

Ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους αγώνες ως ο μοναδικός που τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων διατίθενται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων, ενώ η φιλοσοφία να διεξάγονται σε κεντρικά σημεία και σε κυκλικές διαδρομές, δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία εορταστικής-ψυχαγωγικής ατμόσφαιρας υπό τη συνοδεία της μουσικής.

O ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχει ενεργά στο Street Relays 2017

Από πρωτοβουλίες σαν και αυτή φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει ο ΑΡΧΕΛΩΝ, όπου μαζί με τους εθελοντές του συμμετείχε δυναμικά στα αγωνίσματα του Γλυφάδα Street Relays 2017 την Κυριακή, 9 Απριλίου 2017. Με τους Massimo Snoeck και Anton Kristiansson στους ατομικούς αγώνες τρεξίματος 10χλμ και τους Διονύση Αρβανιτάκη, Σεβαστή Καποτά, Γιώργο Βαλαή και Έλλη Ταραμπέ στη σκυταλοδρομία 4Χ2500μ καταφέρε να βρεθεί σε πολύ καλές θέσεις στην κατάταξη και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσπάθειά τους!

O ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχει ενεργά στο Street Relays 2017

Μια εκ των συμμετεχόντων αξιόλογη και πάντα ενεργή εθελόντρια του Συλλόγου, η Σεβαστή Καποτά περιγράφει την εμπειρία της:

«Ομαδικότητα – Άθληση – Υγεία - Ευχή

Με αυτές τις τέσσερις λέξεις θα μπορούσα να εκφράσω το συναίσθημα που ένιωσα συμμετέχοντας για άλλη μία χρονιά στο Street Relays. Κάτι τόσο απλό που φέρνει κοντά ανθρώπους για ένα καλό σκοπό και όχι μόνο. Τρέχεις για εκτόνωση σωματική αλλά και ψυχική και το καλύτερο; Όταν αγωνίζεσαι με τους συναθλητές σου για ένα τέτοιον σκοπό, τρέχεις με όλη σου την ψυχή. Εγώ αυτό έκανα, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο στην πραγματοποίηση μιας ευχής».


 

Navigation

Social Media