ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

Μηνύματα ελπίδας στις 14/2, Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων του ΑΡΧΕΛΩΝ

Μηνύματα ελπίδας στις 14/2,  Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων του ΑΡΧΕΛΩΝΜέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα του βιβλιοπωλείου ΠΑΤΑΚΗ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 η εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων του ΑΡΧΕΛΩΝ μαζί με την κοπή της πίτας του 2017.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων για τους περισσότερους, αλλά για εμάς η μέρα αυτή ήταν αφιερωμένη στην αγάπη μας για τις θαλάσσιες χελώνες, τη δουλειά μας και στην επιβράβευση των ανθρώπων που συμβάλλουν στο δύσκολο έργο που επιτελούμε στο πεδίο αλλά και στο Κέντρο Διάσωσης κάθε χρόνο για την προστασία του είδους.

Το πατάρι του βιβλιοπωλείου γέμισε με πρόσωπα χαμογελαστά, προβληματισμένα, υπερήφανα, προσηλωμένα καθώς παρακολουθούσαν τις παρουσιάσεις των Υπευθύνων και ενημερώνονταν για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλλαν οι εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ κατά τη διάρκεια του έτους 2016 σε όλες τις περιοχές δράσης του.

Εθελοντές, υποστηρικτές, μέλη και συνεργάτες μαζί με το προσωπικό του Συλλόγου, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν τη χρονιά που πέρασε, ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις και λύθηκαν απορίες στη συζήτηση που ακολούθησε.

Μηνύματα ελπίδας στις 14/2,  Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων του ΑΡΧΕΛΩΝ

Μια χαρούμενη νότα στην ατμόσφαιρα ήρθε να δώσει η βράβευση έξι αξιόλογων εθελοντών οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί και πιστοί συμπαραστάτες σε κάθε μας προσπάθεια, προσφέροντας αμέριστη βοήθεια, πολύτιμο χρόνο και ενέργεια πάντα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση όπου συμμετείχαν!

Στα πλαίσια της βράβευσης, ένα συμβολικό ευχαριστήριο δωράκι δόθηκε στους: Διονύση Αρβανιτάκη, Joanne Stournara, Jane Mantarakis, Ειρήνη Κασιμάτη, Phil Miller και John Brinkman.

Μηνύματα ελπίδας στις 14/2,  Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων του ΑΡΧΕΛΩΝΗ εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας του 2017, υπό τη συνοδεία καλού κρασιού, νόστιμων εδεσμάτων και ανταλλαγή ευχών και μηνυμάτων ελπίδας για το μέλλον των θαλάσσιων χελωνών και του περιβάλλοντος.

Ο τυχερός του φλουριού φέτος, ο πρωτοστάτης «χελωνάς», κ. Δημήτρης Μαργαριτούλης, ιδρυτής του ΑΡΧΕΛΩΝ!

Και του χρόνου!

 

Navigation

Social Media