ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

Απόκτησε εμπειρία στην περιβαλλοντική αγωγή μαζί μας!

Μετά από την επιτυχημένη ολοκλήρωση των πρακτικών ασκήσεων του προηγούμενου έτους, ο ΑΡΧΕΛΩΝ απευθύνει νέο κάλεσμα σε φοιτητές και σπουδαστές που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση μέσω εθελοντικής εργασίας ή μέσω της πρακτικής τους άσκησης στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών στη Γλυφάδα.

«Υποδεχόμαστε φοιτητές και σπουδαστές από ευρύ φάσμα σπουδών, όπως Παιδαγωγικά και Ανθρωπιστικές επιστήμες, Επιστήμη της θάλασσας, Βιολογία και όλες τις θετικές επιστήμες, καθώς και Μάρκετιγκ, Επικοινωνία και Τουριστικά επαγγέλματα» λέει ο Δημήτρης Φυτίλης, Υπεύθυνος του Κέντρου Διάσωσης.

Απόκτησε εμπειρία στην περιβαλλοντική αγωγή μαζί μας!

Οι δράσεις περιβαλλοντικής αγωγής μαθητών και ευαισθητοποίησης του κοινού του ΑΡΧΕΛΩΝ στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών στη Γλυφάδα, συνδυάζουν το επιστημονικό έργο με την εθελοντική προσφορά για τη φύση και το περιβάλλον και επιδιώκουν την ενεργοποίηση της κοινωνίας για ένα καλύτερο και βιώσιμο πλανήτη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν τις επισκέψεις σχολικών μονάδων και τις επισκέψεις του κοινού στο Κέντρο Διάσωσης, αναπτύσσοντας σημαντικές δεξιότητες,

Την προηγούμενη χρονιά (2021), οι εκπαιδευτικές δράσεις του ΑΡΧΕΛΩΝ «άγγιξαν» πάνω από 250 σχολικές μονάδες και 5000 επισκέπτες. «Με την υποστήριξη των ασκούμενων και των εθελοντών έχουμε τη δυνατότητα να καλλιεργήσουμε την περιβαλλοντική συνείδηση σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό μαθητών αλλά και επισκεπτών», λέει η Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Δράσεων του ΑΡΧΕΛΩΝ, Άννα Κοντολέων.

Απόκτησε εμπειρία στην περιβαλλοντική αγωγή μαζί μας!

Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες για πρακτική άσκηση στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και στείλτε σύντομο βιογραφικό σημείωμα και μία παράγραφο εξηγώντας το ενδιαφέρον σας στο e-mail: volunteers@archelon.gr.

Μάθετε για περισσότερες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στον ΑΡΧΕΛΩΝ.

Ελάτε μαζί μας σαν εθελοντές στο πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και στο πρόγραμμα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης κοινού

Απόκτησε εμπειρία στην περιβαλλοντική αγωγή μαζί μας!

Αν θέλετε να μας γνωρίσετε από κοντά, δηλώστε συμμετοχή σε ενημερωτική συνάντηση στο awareness@archelon.gr Έτσι θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία και την ώρα της συνάντησης.

 

Navigation

Social Media