ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του 2023

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του 2023Προσκαλούμε όλους τους φωτογράφους ανάμεσα στους εθελοντές, τους υποστηρικτές, τα μέλη και τους συνεργάτες μας! Ο ΑΡΧΕΛΩΝ αναζητά ταλαντούχους φωτογράφους (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας του 2022. Τα 3 θέματα του διαγωνισμού είναι: θαλάσσιες χελώνες, παραλίες και άνθρωποι που συμμετέχουν σε δράσεις του ΑΡΧΕΛΩΝ.

Το ημερολόγιο του ΑΡΧΕΛΩΝ υπενθυμίζει όλο το χρόνο ότι οι Θαλάσσιες χελώνες χρειάζονται τη βοήθειά μας για να επιβιώσουν και συμπεριλαμβάνει σημαντικές ημερομηνίες για τις θαλάσσιες χελώνες όπως η Παγκόσμια Ημέρα Θαλάσσιων Χελωνών, η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών. Επίσης περιλαμβάνει σημαντικές χρονικές περιόδους για την αναπαραγωγική δραστηριότητα των θαλάσσιων χελωνών στη Μεσόγειο, όπως την περίοδο ζευγαρώματος, την περίοδο ωοτοκίας και την περίοδο εκκόλαψης των αυγών, καθώς και την περίοδο που απελευθερώνονται οι θεραπευμένες χελώνες από το Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ. Η συνεισφορά σας στο ημερολόγιο βοηθάει να γίνει γνωστή η προστασία των θαλάσσιων χελωνών και το έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ!

Περιμένουμε με αγωνία τις δικές σας φωτογραφίες για το ημερολόγιο του 2023, τη χρονιά που συμπληρώνονται 40 χρόνια δράσης του ΑΡΧΕΛΩΝ! Σημειώστε ότι δεχόμαστε ΜΟΝΟ φωτογραφίες και όχι ζωγραφιές.

Η υποβολή των φωτογραφιών μαζί με συμπληρωμένο το έντυπο «Άδεια Χρήσης Φωτογραφιών» θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στο communication@archelon.gr μέχρι 30 Οκτωβρίου 2022 το αργότερο και πρέπει να συμμορφώνεται με τα παρακάτω κριτήρια:

  • Να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του φωτογράφου, σύντομη περιγραφή της εικόνας, τόπος και ημερομηνία φωτογράφησης και συμπληρωμένο το έντυπο «Άδεια Χρήσης Φωτογραφιών»

  • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να υποβληθούν από τον ίδιο τον φωτογράφο, εκτός αν επισυνάπτεται γραπτή άδεια υποβολής τους από τον φωτογράφο

  • Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σύμφωνες με οδηγίες φιλικές προς τις χελώνες (π.χ. χωρίς φλας σε χελώνες που ωοτοκούν)

  • Οι αρχικές φωτογραφίες που θα σταλούν με email θα πρέπει να είναι σε αρχείο μέχρι 10 MB, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμες και σε υψηλή ανάλυση για εκτύπωση, εφόσον επιλεγούν.

  • Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετέχει με 3 το πολύ φωτογραφίες

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα ανακοινωθούν στο ηλεκτρονικό εφημεριδάκι του ΑΡΧΕΛΩΝ, στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε νικητής θα λάβει σαν δώρο δύο ημερολόγια και ένα μπλουζάκι του ΑΡΧΕΛΩΝ.

Στέλνοντας τις φωτογραφίες σας στο communication@archelon.gr πριν τις 30 Οκτωβρίου, δίνετε στον ΑΡΧΕΛΩΝ το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσει για το Ημερολόγιο του 2023 καθώς και σε άλλες επικοινωνιακές και εκπαιδευτικές δράσεις του. Ο ΑΡΧΕΛΩΝ δεν θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες σας χωρίς την έγγραφή συγκατάθεσή σας.

Αν ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε φωτογραφίες, θα πρέπει να στείλετε ταυτόχρονα συμπληρωμένη και την «Άδεια Χρήσης Φωτογραφιών».

Καλή σας επιτυχία!


 

Navigation

Social Media