ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

TUI Hellas και ΑΡΧΕΛΩΝ

TUI Hellas και ΑΡΧΕΛΩΝ Μια από τις μακροχρόνιες συνεργασίες του προγράμματος του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Ζάκυνθο είναι εκείνη με την TUI Hellas. Κάθε χρόνο οι εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ στα πλαίσια του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης πραγματοποιούν παρουσιάσεις επάνω στο σκάφος οικο-τουριστικών περιηγήσεων της TUI Hellas.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης οι επισκέπτες ενημερώνονται για τη χελώνα Kαρέττα-Kαρέττα, το βιότοπο της στο κόλπου του Λαγανά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Σε περίπτωση συνάντησης με χελώνα οι εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ απαντούν στις ερωτήσεις των επισκεπτών και δίνουν αναλυτικά στοιχεία για τη συμπεριφορά και τη μορφολογία της.

Μέσα στη περίοδο 2015 ενημερώθηκαν πάνω από 5.000 συμμετέχοντες για τις θαλάσσιες χελώνες στη Ζάκυνθο.

Η TUI Hellas από την πλευρά της προχώρησε σε χορηγία ποσού 6.000 ευρώ για την υποστήριξη του Προγράμματος Ζακύνθου. Η χορηγία αυτή βοηθάει σημαντικά στο επιστημονικό έργο και στη κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του ερευνητικού προγράμματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την TUI Hellas για αυτή την ευγενική προσφορά και είμαστε σίγουροι ότι και την επόμενη σεζόν θα έχουμε μια εξίσου πετυχημένη συνεργασία.


 

Navigation

Social Media