ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

Σώστε μια ζωή... Χαρίστε το «γούρι» του 2016

Οι γιορτές πλησιάζουν, και θέλοντας να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αναζητούμε τρόπους να κάνουμε καλές πράξεις και ταυτόχρονα να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Υπάρχει τρόπος για να συνδυάσουμε ένα συμβολικό δώρο και ταυτόχρονα να υποστηρίξουμε ένα απειλούμενο άγριο ζώο που στηρίζεται στη δική μας βοήθεια για να επιζήσει.

Από σήμερα έως το τέλος Ιανουαρίου, με κάθε «συμβολική» υιοθεσία θα λάβετε το ξεχωριστό πακέτο το οποίο περιλαμβάνει: πιστοποιητικό υιοθεσίας (με το όνομα του υιοθέτη και της χελώνας που θα επιλέξετε εσείς), αφίσα, αυτοκόλλητο, πληροφοριακό υλικό καθώς και το μοναδικό γούρι του 2016 ειδικά σχεδιασμένο για τον ΑΡΧΕΛΩΝ.

Αυτό το πακέτο μπορείτε να το κρατήσετε εσείς ή να το χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο σαν δώρο για τις Γιορτές που έρχονται!

Να είστε σίγουροι πως όποια υιοθεσία επιλέξετε να κάνετε, η υποστήριξή σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη για τη ζωή της θαλάσσιας χελώνας που απειλείται αλλά και για το θαλάσσιο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Υιοθεσιών του ΑΡΧΕΛΩΝ θα βρείτε ΕΔΩ.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε τις χελώνες που περιθάλπονται στο Κέντρο Διάσωσης, καθώς και την «περιπέτεια» της καθεμιάς, ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας γραφεία στο τηλ. 210 52 31 342.

Καλές Γιορτές!

Navigation

Social Media