ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα νέα μας

Έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑΡΧΕΛΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού του Σωματείου ΑΡΧΕΛΩΝ, τα μέλη κλήθηκαν να παραστούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 11 π.μ., στο χώρο «Θέατρο της Ημέρας» , οδός Νικ. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι Αθήνα.

Έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑΡΧΕΛΩΝ

Σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών. Ακολούθως, παρουσιάστηκαν η Έκθεση Πεπραγμένων και ο Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2021. Μετά από τις διευκρινιστικές ερωτήσεις, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση του 2021. Επίσης παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν ο Προγραμματισμός και ο Προϋπολογισμός για το 2022.

Κατά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα, όπως παρακάτω:

Πρόεδρος: Θωμάς Αράπης

Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Δημόπουλος

Ταμίας : Γιώργος Βαλαής

Γραμματέας: Λενιώ Μαργαριτούλη

Σύμβουλοι: Μαριάννα Δημητρίου, Αλέξης Σαχινίδης, Ράνια Σπυροπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκάλεσε τους Ηλίας Πίτσικα, Όλγα Δρετάκη και Δέσποινα Δασενάκη να συμμετέχουν στην Τριμελή Επιτροπή που συνδράμει στο έργο του.

 

Navigation

Social Media