ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εκδηλώσεις

Γιορτή Εθελοντισμού στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών

Ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ, σας προσκαλεί στις 4 Δεκεμβρίου 2005, ώρα 11.00-17.00 στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών (3η Μαρίνα Γλυφάδας, πίσω από τη στάση του ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο»), να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου 2005). Το Κέντρο θα έχει διαμορφωθεί σε έναν πολυχώρο με ποικίλες εκδηλώσεις και θα φιλοξενεί ένα πρωτότυπο bazaar που θα βοηθήσει στη συνέχεια των δράσεων μας. Επίσης, θα γίνουν προβολές, παρουσιάσεις και εισηγήσεις από άλλες εθελοντικές οργανώσεις καθώς και ξεναγήσεις στις δεξαμενές που φιλοξενούνται οι χελώνες προς απελευθέρωση.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1983 και έχει πολύ μεγάλη δράση στον τομέα του εθελοντισμού, αφού δέχεται περίπου 500 εθελοντές κάθε χρόνο, από όλον τον κόσμο.
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον εθελοντισμό αλλά και σε όλους εκείνους, που για πρώτη φορά, θα ήθελαν να ενημερωθούν για την αφιλοκερδή προσφορά. Μια μοναδική ευκαιρία να δούμε το έργο και τη δράση μη κυβερνητικών οργανώσεων από διάφορα πεδία δράσης. 

Σας περιμένουμε

 

Navigation

Social Media