ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εκδηλώσεις

Θεατρικό Παιχνίδι με τίτλο «Η πολιτεία του Βυθού» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Την Κυριακή 30 Μαρτίου, η ομάδα τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ παρουσίασε για πρώτη φορά ένα θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στο παραμύθι της Μάρως Λοΐζου «Η πολιτεία του Βυθού», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Γύρω στα 50 παιδιά μαζί με τους γονείς τους βρέθηκαν για λίγη ώρα στο βυθό που οραματίστηκε η Μάρω Λοΐζου και έκανε πράξη η ομάδα ΠΑΡΟΔΟΣ με τη βοήθεια φυσικά των παιδιών που βρέθηκαν εκεί.

Το παραμύθι είχε συνεπάρει μικρούς και μεγάλους αφού για όλη την ώρα που διαδραματιζόταν το έργο ούτε ψίθυροι ούτε ομιλίες είχαν χώρο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της περιβαλλοντικής αγωγής όπου παρουσιάστηκε το έργο. Οι περιπέτειες της μικρής Μαρίας ταξίδεψαν σε άγνωστα μέρη τους μικρούς μας φίλους και σε γνώριμες παλιές αναμνήσεις τους μεγαλύτερους.

Μετά την παράσταση ακολούθησε διαδραστικό παιχνίδι και ξενάγηση στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εκδόσεις Πατάκη για την οργάνωση της εκδήλωσης, την ομάδα τέχνης ΠΑΡΟΔΟ και συγκεκριμένα τον Γιάννη Σφυρή, την Έλσα Τσιαδή, την Μαρία Ανδρή, την Αλεξάνδρα Αργύρη, την Μάρα Κελίδη, τη Σίσσυ Μπλυμάκη, την Μαριάννα Δημητρίου, τον Ηλία Πίτσικα καθώς και τον Κώστα Μπαμπούλα για την οργάνωση της μικροφωνικής εγκατάστασης.

Navigation

Social Media