ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εκδηλώσεις

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ στην 6η Διεθνή Έκθεση Αλιείας

Με έμφαση στους κλάδους της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας λειτούργησε η 6η Διεθνής Έκθεση AQUAPARTNERS 2007 από 15 έως 17 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.
Στον ΑΡΧΕΛΩΝ χορηγήθηκε περίπτερο σε πολύ καλό σημείο και έτσι μας δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με πολλούς επαγγελματίες της θάλασσας, που είναι άλλωστε ένας από τους κύριους στόχους ενημέρωση. Μοιράστηκαν 200 πακέτα πληροφοριών με το υλικό του προγράμματος «Άνθρωποι της Θάλασσας» που χορηγεί το Vodafone Group Foundation  και περιλαμβάνει πλαστική αδιάβροχη κάρτα με πληροφορίες, έντυπο «Εγχειρίδιο Διάσωσης» και δώρο ένα φακό πολλαπλών χρήσεων. Επίσης, μοιράστηκαν 200 πακέτα πληροφοριών του προγράμματος LIFE «Περιορισμός της θνησιμότητας της θαλάσσιας χελώνας» που περιελάμβαναν οδηγίες προς τους αλιείς για το ξέπλεγμα των θαλασσίων χελωνών από τα αλιευτικά εργαλεία σε φυλλάδιο και αφίσα.

Το περίπτερο της έκθεσης στελέχωσαν οι: Θεώνη Καρκούλια, Θεόδωρος Μπένος-Πάλμερ, Αλίκη Παναγοπούλου, Γιώργος Πάρχας, Παύλος Τσάρος και ο εθελοντής Νίκος Τσαγγαράς και Τόλης Λιάγκος. Στην έκθεση ο ΑΡΧΕΛΩΝ ήταν η μόνη περιβαλλοντική ΜΚΟ που συμμετείχε και η παρουσία μας εκεί προκάλεσε εντύπωση και σχόλια.

Navigation

Social Media