ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εκδηλώσεις

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΖΩΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ

Την ώρα που ο κόκκινος δίσκος του ήλιου ακουμπούσε τον ορίζοντα διάλεξαν τα μέλη του Ο.Φ.Σ.Ε (Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος) να συγκεντρωθούν στο εντευκτήριο τους για να παρακολουθήσουν την παρουσίασή του Συλλόγου ΑΡΧΕΛΩΝ που έγινε την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2007. Πενήντα και πλέον κυβερνήτες φουσκωτών σκαφών παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση του διευθυντή του Συλλόγου Θεόδωρου Μπένου-Πάλμερ για τη ζωή των θαλασσίων χελωνών και τη δράση  του Συλλόγου μας.
Σχεδόν όλοι είχαν κάποια εμπειρία από συνάντηση με θαλάσσια χελώνα και έτσι εκφράστηκαν πολλές ερωτήσεις και ακούστηκαν πολλές ιστορίες.

Τα μέλη του Ο.Φ.Σ.Ε έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Δίκτυο Ζωής για τις θαλάσσιες χελώνες και με πολύ χαρά υποδέχθηκαν από την υπεύθυνη επικοινωνίας Θεώνη Καρκούλια τα ειδικά έντυπα, την ειδική πλαστική κάρτα για το σκάφος και το φακό-δώρο για τους «ανθρώπους της θάλασσας» που διανέμονται με τη χορηγία και την υποστήριξη του VODAFONE Group Foundation.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στα πλαίσια του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των «ανθρώπων της θάλασσας» που υποστηρίζει το VODAFONE Group Foundation μαζί με το πρόγραμμα ενημέρωσης των παραθεριστών και τη συμβολική υιοθεσία των χελωνών που περιθάλπονται στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάσο Πορτοκάλογλου, πρόεδρο Ο.Φ.Σ.Ε για το συνεχές ενδιαφέρον του. 

Navigation

Social Media