ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εκδηλώσεις

Η Pizza Hut προστατεύει την Caretta caretta

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ  έχει ξεκινήσει συνεργασία με τη Pizza Hut από τις αρχές του έτους. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η Pizza Hut έχει προσαρμόσει το παιδικό μενού, που έχει τίτλο “Save the World”, με υλικό ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης το οποίο περιλαμβάνει καρτέλες με απειλούμενα είδη καθώς και με υλικό που αφορά συγκεκριμένα την Caretta caretta και τον ΑΡΧΕΛΩΝ.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου πάνω από 60 διευθυντικά στελέχη της Pizza Hut επισκέφθηκαν το Κέντρο Διάσωσης και ενημερώθηκαν για το έργο του Συλλόγου και για τον τρόπο προστασίας της θαλάσσιας χελώνας, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου.
Η παρουσίαση από το Διευθυντή του Συλλόγου Θεόδωρο Μπένο-Πάλμερ αλλά και η ξενάγηση από την υπεύθυνη περιβαλλοντικής αγωγής Αθηνά Τσεκούρα, διατήρησε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Pizza Hut, οι οποίοι με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολουθούσαν και συμμετείχαν.

Πιστεύουμε πως αυτή η συνάντηση και η προσωπική γνωριμία με τους συνεργάτες μας, ήταν πολύ εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές ώστε να είναι η συνεργασία μας καρποφόρα και να γίνεται με κέφι και ενθουσιασμό.

Navigation

Social Media