ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δελτία Τύπου

Υποστήριξη της εταιρίας City Contact στο έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ

Η City Contact ιδρύθηκε πριν 20 χρόνια και λειτουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο έντυπης και ηλεκτρονικής πληροφόρησης στους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, των μεγάλων ξενοδοχείων της χώρας μας. Το 2010 η City Contact πρόβαλε την δουλειά του ΑΡΧΕΛΩΝ σε ένα τριετές πρόγραμμα χορηγού επικοινωνίας στον τουριστικό οδηγό Athens Guide, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η City Contact μας στηρίζει ξανά, ως χορηγός επικοινωνίας, δημοσιεύοντας άρθρο για το Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ στο Athens Guide για τρία συνεχόμενα τεύχη και με καταχωρήσεις για τα προγράμματα προστασίας των θαλάσσιων χελωνών της Κρήτης στους χάρτες Heraklion Map & Chania-Rethymno Map.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία να διαδοθεί ευρύτερα το έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ, ενημερώνοντας περισσότερους ξένους επισκέπτες στις περιοχές της Κρήτης, αλλά και στην Αθήνα όπου μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με το ζώο κάνοντας μια δωρεάν επίσκεψη στους χώρους περίθαλψης των τραυματισμένων χελωνών του Κέντρου Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα.

Υποστήριξη της εταιρίας City Contact στο έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ

Ευχαριστούμε θερμά την City Contact για τη συνεργασία και την υποστήριξη στις προσπάθειες του ΑΡΧΕΛΩΝ στο δύσκολο έργο που επιτελεί εδώ και 33 χρόνια για την προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των τόπων αναπαραγωγής τους στην Ελλάδα.

Πληροφορίες: Έλλη Ταραμπέ, Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΑΡΧΕΛΩΝ, τηλ: 210 5231342

 

Navigation

Social Media