ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Επίσκεψη στο Κέντρο Διάσωσης

 

Ελεύθερη είσοδος του κοινού Δευτέρα - Παρασκευή 13.00 - 15.00 και κάθε Σαββατοκύριακο 11:00 - 17:00 (Ελληνικά και Αγγλικά). Υπάρχει δυνατότητα σύντομης επίσκεψης/ενημέρωσης από εθελοντή (μέχρι 15 λεπτά- Ελληνικά και Αγγλικά). Υπάρχει μερική πρόσβαση σε αμαξίδια (κατάστρωμα παρατήρησης και τουαλέτα).

Που θα μας βρείτε: 3η Μαρίνα Γλυφάδας 16675 (στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο»), Αθήνα.

Η δραστηριότητα ARCHELON’s SEA TURTLE RESCUE TOUR είναι διαθέσιμη κατόπιν κράτησης, για ομάδες από 1-8 άτομα (παιδιά κάτω των 4 ετών δωρεάν) που θα κάνουν μία δωρεά περίθαλψης θαλάσσιας χελώνας για 10 ημέρες (50 Ευρώ). Η περιήγηση γίνεται σε συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα, εκτός του ωραρίου ελεύθερης εισόδου, στα Ελληνικά και τα Αγγλικά και είναι κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά. Διαρκεί 45 λεπτά και περιλαμβάνει πληροφορίες για τις θαλάσσιες χελώνες, τη διάσωση, την περίθαλψη και την προστασία τους στις παραλίες ωοτοκίας. Υπάρχει μερική πρόσβαση σε αμαξίδια (υπόστεγο παρατήρησης και τουαλέτα).

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων online: https://archelon.simplybook.it. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 8982600 (Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00-17:00) και στο email: rc.officer@archelon.gr.

Η Εκπαιδευτική Επίσκεψη σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων και ομάδων μαθητών ή σπουδαστών οργανώνεται, μετά από κράτηση, τις καθημερινές κατα τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Υπάρχει επίσης δυνατότητα Διαδικτυακής Επίσκεψης  στο Κέντρο Διάσωσης για σχολεία εκτός Αττικής. Τα εγκεκριμένα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΑΡΧΕΛΩΝ προσαρμόζονται ανάλογα με την βαθμίδα εκπαίδευσης και γίνονται σε Ελληνικά και Αγγλικά.

Κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά εδώ. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

 

Navigation

Social Media